Menu

Blog

Ga internationaal en krijg grensoverschrijdende verkoop

Koongo maakt het gemakkelijk om internationaal te verkopen!

Vandaag willen we het belang van grensoverschrijdende verkoop benadrukken en wat Koongo voor je kan betekenen om je internationale verkoop te vergroten. Met andere woorden, hoe kun je internationale verkopen genereren die je nu niet krijgt? De term  “grensoverschrijdende bestelling” betekent dat de bestelling wordt geplaatst door een shopper die in het ene land woont, terwijl het pakket door de verkoper vanuit een ander land wordt verzonden.

Op dit moment biedt Koongo je vele manieren om internationaal te verkopen! Koongo is geïntegreerd met verschillende wereldwijde online marktplaatsen in Europa, Azië, de VS en Australië. Laten we eens kijken naar de belangrijkste wereldwijde marktplaatsen die momenteel door Koongo worden ondersteund.

Fruugo

Fruugo lost alle problemen van grensoverschrijdende detailhandel volledig op. Als je lid wordt van Fruugo, krijg je toegang tot Fruugo-shoppers over de hele wereld. Op dit moment is 93,8% van alle Fruugo-bestellingen internationaal.

Fruugo is actief in de volgende landen: Oostenrijk, Australië, België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

Voor meer informatie over Fruugo en hoe Fruugo je kan helpen om meer klanten te bereiken en je internationale verkoop te verhogen, kun je onze vorige blogpost lezen.

Aukro & Allegro

Aukro  is de beroemdste en grootste Tsjechische online veiling- en verkoophal die vandaag de dag ook de  Slowaaks,  Hongaars,  Wit-Russisch,  Roemeens,  Bulgaars,  Pools,  Servisch,  Kazachs,  Russisch en  Oekraïens en biedt je een gemakkelijke manier om miljoenen nieuwe klanten en kopers uit Midden- en Oost-Europa te bereiken. Lees meer in het bericht over de samenwerking tussen Koongo en Aukro.

Samenvatting

Koongo omvat nu meer dan 400 productzoekwebsites, prijsvergelijkers en verkoopkanalen uit meer dan 50 landen wereldwijd! Als je een detailhandelaar bent die het Magento-platform gebruikt, verlies dan niet langer waardevolle internationale bestellingen en probeer direct de Koongo Connector voor Magento, die je het voordeel biedt van beide verkoopkanalen en de Koongo-database van verschillende productzoekwebsites en prijsvergelijkers van over de hele wereld.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie