Menu

Blog

Kaufland: Profiteer van 3 maanden gratis + €50 advertentiekorting!

Kaufland

Profiteer optimaal van het lucratieve kerstverkoopseizoen – met Kaufland Global Marketplace! Begin snel en efficiënt als verkoper op de Kaufland marktplaats en krijg toegang tot 81 miljoen potentiële online klanten in 5 landen. Verkoop nationaal en internationaal in Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Oostenrijk en vergroot je bereik. Registreer je nu en verzeker je van je exclusieve aanbieding!

Met de volgende actiecode krijgen nieuw geregistreerde verkopers drie maanden lang geen basiskosten voor alle vijf Kaufland marktplaatsen. Ze krijgen ook 50 euro korting voor advertenties op gesponsorde producten voor Kaufland.cz.

Geldig voor alle nieuwe registraties tot 01.12.2024. Betaling van het bedrag is uitgesloten. De korting voor advertenties voor gesponsorde producten is een onmiddellijke korting in de eerste maand van verkoop, die onmiddellijk wordt afgetrokken van het gefactureerde bedrag als de diensten van advertenties voor gesponsorde producten voor Kaufland.cz worden gebruikt. Als deze maandelijkse korting niet of niet volledig wordt gebruikt, vervalt het gegeven bedrag aan het einde van de betreffende maand. Kortingscode: XMASKOONGO24

Schrijf je nu in en verhoog je kerstomzet!

Bereid je aanbiedingen nu optimaal voor op de toegenomen vraag op de Kaufland marktplaats. Deze checklist beschrijft de belangrijkste stappen voor een uitzonderlijke kerstverkoop.

Ga naar checklist

Kaufland Global Marketplace combineert alle oplossingen op één plek, zodat verkopers zowel nationaal als internationaal kunnen verkopen met slechts één registratie. Begin met verkopen op de Kaufland marktplaats in Tsjechië en Slowakije, Duitsland, Polen en Oostenrijk en zorg dankzij de grote internationale bekendheid van het merk Kaufland voor een optimaal bereik van je aanbiedingen.

Begin met verkopen via het Kaufland verkoopkanaal met Koongo

Verbind je winkel moeiteloos met de Kaufland marktplaats met Koongo. Koongo biedt tweerichtingsintegratie van verkoopkanalen via API en ontsluit zo talloze voordelen en mogelijkheden voor een efficiëntere, veelzijdigere en klantgerichtere e-commerce-ervaring.

Koongo ondersteunt drie belangrijke integratiegebieden:

  • Nieuw product maken
  • Synchronisatie van productgegevens
  • Orderbeheer

Producten maken op Kaufland

Met Koongo kun je de creatie van nieuwe producten op het Kaufland-platform efficiënt beheren. Je kunt je producten uploaden naar vijf locaties: Duitsland, Slowakije, Polen, Oostenrijk of Tsjechië.

Productcreatie richt zich op het leveren van nauwkeurige en actuele productinformatie in het Kaufland verkopersportaal. Kritische attributen zoals titel, beschrijving, afbeelding, EAN-code of URL moeten worden gedefinieerd. Je kunt de attributen van je winkel eenvoudig afstemmen op de vereisten van Kaufland of Koongo gebruiken om je winkelgegevens aan te passen door gegevens uit attribuutwaarden samen te voegen of te extraheren. De Koongo Macro-editor is een krachtig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat er nauwkeurige informatie aan je klanten wordt geleverd.

Synchronisatie van productgegevens

Nadat je je producten in de database hebt aangemaakt, kun je Kaufland Listings gebruiken om de synchronisatie van productgegevens te beheren. Elke Kaufland markt heeft een speciale Listing wizard om voorraad- en prijsinformatie bij te werken in de relevante valuta.

De API-integratie maakt bijna real-time synchronisatie mogelijk, waarbij de updatefrequentie afhankelijk is van je Koongo-abonnement. Voor gebruikers van het premium plan biedt Koongo updates zo vaak als elke 5 minuten. Koongo controleert continu de productgegevens in je winkel, importeert eventuele updates naar het Koongo-platform en stuurt de wijzigingen vervolgens via de API naar Kaufland. Dit zorgt ervoor dat je productinformatie altijd actueel is, voorkomt de verkoop van artikelen die niet op voorraad zijn en stroomlijnt het verkoopproces op Kaufland.

Orderverwerking

De orderverwerkingsfunctie van Koongo verwerkt orders efficiënt en nauwkeurig, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor e-commerce ondernemers en bedrijfseigenaren.

Belangrijkste functies van Koongo Orderbeheer:

  • Automatisering van orderverwerking: Handmatige orderinvoer kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Koongo automatiseert dus de orderverwerking, waardoor de kans op menselijke fouten afneemt en je kostbare tijd bespaart. Bestellingen worden automatisch opgehaald uit je Kaufland verkoopkanalen en geconsolideerd op één plek. Met het Koongo Premium plan worden je bestellingen elke 5 minuten geïmporteerd.

  • Bestellingen afhandelen: Je kunt je bestellingen direct in je winkel afhandelen. Zodra de bestellingen zijn uitgevoerd, stuurt Koongo onmiddellijk het volgnummer van de bestelling naar je Kaufland-account. Dit zorgt ervoor dat de fulfillment ook op Kaufland wordt voltooid en het artikel klaar is voor verzending.

Voordelen van Koongo orderverwerking

  • Tijd- en kostenbesparingen: Het automatiseren van orderverwerking en voorraadbeheer vermindert de tijd en moeite die nodig zijn om je e-commerce bedrijf te beheren aanzienlijk. Dit vertaalt zich in kostenbesparingen en een verbeterde efficiëntie voor je bedrijf.

  • Foutreductie: Menselijke fouten bij het verwerken van bestellingen kunnen leiden tot ontevreden klanten en financiële verliezen. Koongo minimaliseert het risico op fouten door de orderverwerking te automatiseren en de voorraad in real-time bij te werken. Als er een fout optreedt bij het synchroniseren van een bestelling, wordt er een melding verstuurd.

  • Verbeterde klantervaring: Snelle orderverwerking, nauwkeurige traceerinformatie en efficiënte communicatie verbeteren de algehele ervaring van eindgebruikers en het succes van het bedrijf. Tevreden klanten zullen eerder terugkerende kopers worden.

Koongo orderverwerking is een robuuste oplossing voor het stroomlijnen van de orderverwerking en het voorraadbeheer van je e-commerce bedrijf. Om je online bedrijf naar een hoger niveau te tillen, kun je overwegen Koongo orderbeheer te implementeren om je e-commerce activiteiten te optimaliseren en groei te stimuleren.

Hoe kan ik beginnen met verkopen op Kaufland?

Start je gratis proefperiode van 30 dagen met Koongo en upload je productgegevens naar Koongo. Bekijk dan de Kaufland integratiegids over hoe je de Kaufland kanaalintegratie instelt. Je kunt de maandelijkse kosten van Koongo bekijken op Koongo pricing. Koongo ondersteunt extra verkoopkanalen zoals Google Shopping, Amazon of eBay. Als je vragen hebt, neem dan contact op met support@koongo.com.

We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je ervaring met Kaufland Marketplace en Koongo uitzonderlijk is.

Heb je nog geen Kaufland account?

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie